Partners HSE Faktor

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 kantoren ruim 21.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Meer informatie


De ruim 700 accountants bij de Belastingdienst zijn gewone accountants die buitengewoon werk doen. Zij geven met hun kennis en kunde uitvoering aan de controle van (nieuwe) fiscale wet- en regelgeving en zijn werkzaam bij de FIOD, bij de Douane en uiteraard bij Belastingen. Maar er wordt meer van hen verwacht!

Meer informatie


HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) van luxe consumentgoederen wereldwijd. Denk daarbij aan een breed assortiment in sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten van verschillende A-merken en onze eigen private labels. We kopen onze producten in op internationale schaal tegen concurrerende prijzen.

Meer informatie


Partycafé de Doos is het borrelcafé van studievereniging HSE Faktor. Maar naast de borrels is dit café ook geschikt voor afstudeerfeesten, verjaardagen en themafeesten. Het is een gezellige locatie tot 100 personen, catering mogelijk.

Meer informatie


Volg een traineeship in de financiële dienstverlening! Wist jij dat het bedrijfsleven om jou staat te springen? Met jouw studie-achtergrond ben je van grote waarde voor de uitdagende opdrachten die er liggen binnen de traineeships van Talent&Pro. Talent&Pro is een snelgroeiend detacheringsbureau in de financiële dienstverlening. We detacheren ruim 800 afgestudeerde hbo’ers en wo’ers bij grote banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Meer informatie


Onze partners