Partners HSE Faktor

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 kantoren ruim 21.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Meer informatie


De ruim 700 accountants bij de Belastingdienst zijn gewone accountants die buitengewoon werk doen. Zij geven met hun kennis en kunde uitvoering aan de controle van (nieuwe) fiscale wet- en regelgeving en zijn werkzaam bij de FIOD, bij de Douane en uiteraard bij Belastingen. Maar er wordt meer van hen verwacht!

Meer informatie


HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) van luxe consumentgoederen wereldwijd. Denk daarbij aan een breed assortiment in sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten van verschillende A-merken en onze eigen private labels. We kopen onze producten in op internationale schaal tegen concurrerende prijzen.

Meer informatie


In mei 2004 is Octas opgericht door directeuren Jan en Norbert. Inmiddels 16 jaar verder versterkt Octas nog steeds haar professionals en opdrachtgevers met een frisse en flexibele kijk op de arbeidsmarkt. De afgelopen jaren is Octas uitgegroeid tot een middelgrote serviceverlener in de detacheringsbranche. Met zo’n 150 professionals in dienst versteken wij onze opdrachtgevers én elkaar!

Meer informatie


Pouw Rent Autoverhuur en shortlease in Groningen is bij uitstek de aangewezen partner voor al uw autoverhuur en shortlease voor zowel de zakelijke als de particuliere verhuur van auto’s in de regio Groningen met een ruim aanbod huurauto’s. Pouwrent Autoverhuur en shortlease verzekert u van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat u zorgeloos op weg kunt. Service zoals u dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouwrent.

Meer informatie


Volg een traineeship in de financiële dienstverlening! Wist jij dat het bedrijfsleven om jou staat te springen? Met jouw studie-achtergrond ben je van grote waarde voor de uitdagende opdrachten die er liggen binnen de traineeships van Talent&Pro. Talent&Pro is een snelgroeiend detacheringsbureau in de financiële dienstverlening. We detacheren ruim 800 afgestudeerde hbo’ers en wo’ers bij grote banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Meer informatie


USG Finance Professionals (voorheen Control) is in 1998 opgericht door twee Register Accountants, afkomstig van PwC. Door de jaren heen zijn wij gegroeid naar een organisatie met ruim 80 professionals. USG Finance onderscheidt zich niet alleen door expertise in finance maar vooral ook door betrokkenheid, ambitie en humor. Een jonge, enthousiaste groep professionals waar ruimte is om jezelf te zijn en waar jij aan het stuur zit van je eigen ontwikkeling en carrière. Naast inspanning staat ontspanning ook hoog in het vaandel! Vanuit USG Finance worden er het hele jaar door tal van activiteiten en evenementen georganiseerd. Zo leer je elkaar beter kennen en raak je ook beter op elkaar ingespeeld. Maar we betrekken je ook graag bij de strategie en ontwikkeling van USG Finance zelf, bijvoorbeeld tijdens klankbordsessies met het management. De kennis en kunde die in onze organisatie aanwezig zijn, benutten we maar al te graag.

Meer informatie


Onze partners