Partners HSE Faktor

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Medewerkers bedienen vanuit ca. 45 kantoren ruim 21.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

Meer informatie


De ruim 700 accountants bij de Belastingdienst zijn gewone accountants die buitengewoon werk doen. Zij geven met hun kennis en kunde uitvoering aan de controle van (nieuwe) fiscale wet- en regelgeving en zijn werkzaam bij de FIOD, bij de Douane en uiteraard bij Belastingen. Maar er wordt meer van hen verwacht!

Meer informatie


HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) van luxe consumentgoederen wereldwijd. Denk daarbij aan een breed assortiment in sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten van verschillende A-merken en onze eigen private labels. We kopen onze producten in op internationale schaal tegen concurrerende prijzen.

Meer informatie


Partycafé de Doos is het borrelcafé van studievereniging HSE Faktor. Maar naast de borrels is dit café ook geschikt voor afstudeerfeesten, verjaardagen en themafeesten. Het is een gezellige locatie tot 100 personen, catering mogelijk.

Meer informatie


Stayokay is een maatschappelijk betrokken non-profit organisatie. Duurzaam ondernemen is bekend terrein. Het is verweven in de organisatie en is zichtbaar in al onze hostels. Daarnaast biedt Stayokay al ruim 85 jaar haar (inter)nationale gasten de ideale uitvalsbasis voor nieuwe, waardevolle ervaringen. Stayokay biedt geen overbodige luxe, maar wél een goed verzorgd verblijf in een ongedwongen sfeer. Ook is er volop gelegenheid andere mensen te ontmoeten. Met jaarlijks circa 1 miljoen overnachtingen is Stayokay de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in Nederland. Stayokay is aangesloten bij Hostelling International: een netwerk van meer dan 4000 hostels wereldwijd.

Meer informatie


Onze partners