HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur (B2B) van luxe consumentgoederen wereldwijd. Denk daarbij aan een breed assortiment in sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten van verschillende A-merken en onze eigen private labels. We kopen onze producten in op internationale schaal tegen concurrerende prijzen. Deze producten kunnen vervolgens internationaal worden geleverd in variërende ordergroottes en frequenties. Zo kunnen onze klanten efficiënt en flexibel bij ons terecht voor een breed assortiment van luxe merkproducten tegen concurrerende prijzen.

In 30 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de markt met een omzet van 985 miljoen in 2017 en meer dan 600 medewerkers wereldwijd. De Finance-afdeling vervult hierbij een belangrijke functie met een veelvoud aan uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan de beheersing van valutarisico’s; we zijn wereldwijd actief en handelen in verschillende valuta’s waarvan de koers dagelijkse wisselt. Daarnaast is de Finance afdeling een belangrijke sparringpartner voor Commercie. We voorzien hen niet enkel van periodieke rapportages, maar stellen ook ad-hoc analyses op. En dit is pas het puntje van de ijsberg...

Ga je een uitdaging niet uit de weg en wil je je blijven ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar avontuurlijke collega’s die verdere groei van HTG mogelijk maken. Wij bieden zowel stages als traineeships aan voor Young Professionals in verschillende divisies. Bekijk voor meer informatie en ons huidige aanbod aan vacatures op www.bs-htg.com.

Vacatures

Onze partners