Belastingdienst

Belastingdienst

Controleren en overleggen het klokje rond
De ruim 700 accountants bij de Belastingdienst zijn gewone accountants die buitengewoon werk doen. Zij geven met hun kennis en kunde uitvoering aan de controle van (nieuwe) fiscale wet- en regelgeving en zijn werkzaam bij de FIOD, bij de Douane en uiteraard bij Belastingen. Maar er wordt meer van hen verwacht!

Vertrouwen als uitgangspunt en veel buiten de deur
Het proces waarin onze accountants werkzaam zijn, schuift steeds meer naar voren: van controles en sancties achteraf, naar het bieden van inzicht en het maken van afspraken vooraf. Een veranderend (internationaal) speelveld is de enige constante en als accountant acteer je daarbinnen continu snel en adequaat. Onze accountants werken veel buiten de deur. Of het nu gaat om een controle bij een kwekerij, het voeren van gesprekken, overleggen over procedures, controleren van administraties of een spannende nachtelijke inval; onze accountants krijgen alle ruimte om te laten zien wat ze kunnen.

Geïnteresseerd?
Meer informatie over onze actuele vacatures, ontwikkelingen in het vakgebied óf evenementen van de Belastingdienst vind je op werken.belastingdienst.nl. Ook kun je het laatste nieuws volgen via linkedin.com/company/belastingdienst of ons twitteraccount @BDCarriere.

Onze partners