Partnermogelijkheden

Partnermogelijkheden

HSE Faktor is dé studievereniging voor alle Finance & Control studenten van de Hanzehogeschool. De vereniging behartigt de belangen van de studenten van deze opleiding. Dit doen we door verschillende educatieve maar ook sociale activiteiten te organiseren gedurende het jaar.  Studenten hebben zo vele mogelijkheden om met elkaar maar ook met bedrijven in contact te komen voor bijvoorbeeld een mooie stage of afstudeerplek.

HSE Faktor heeft een grote verscheidenheid aan partners. Samen met deze partners organiseert de vereniging bijvoorbeeld activiteiten, met als doel zich via HSE Faktor in de kijker te zetten bij de studenten. Naast het organiseren van activiteiten is dit op meerdere manieren mogelijk. Dit kan door het plaatsen van advertenties in ons magazine, promotie via onze website, mail of Facebook of het plaatsen van vacatures zowel voor stageplekken als voor starters. HSE Faktor biedt u dit aan in de vorm van financiële pakketten, inclusief een samenstelling met korting, of een aparte tarievenlijst.

Interesse?

Heeft u interesse of kent u iemand die interesse zou kunnen hebben? Neem contact met ons op via extern@hsefaktor.nl voor meer informatie! En misschien ontstaat er wel een goede samenwerking.

Onze partners