Pouw Rent Autoverhuur

Pouw Rent Autoverhuur

AUTOVERHUUR OF SHORTLEASE, WIJ HELPEN U GRAAG!

Pouw Rent Autoverhuur en shortlease in Groningen is bij uitstek de aangewezen partner voor al uw autoverhuur en shortlease voor zowel de zakelijke als de particuliere verhuur van auto’s in de regio Groningen met een ruim aanbod huurauto’s. Pouwrent Autoverhuur en shortlease verzekert u van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat u zorgeloos op weg kunt. Service zoals u dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouwrent.

Dankzij onze uitstekende service, aantrekkelijke huurvoorwaarden en mooie, betrouwbare huurauto’s zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste autoverhuurbedrijven van de regio Groningen. Ons aanbod huurauto’s en shortlease auto’s  is enorm. Of u nu een busje wilt huren om met vrienden op vakantie te gaan, lekker een weekendje weg wilt in een ruime huurauto of busje of op zoek bent naar een verhuiswagen, door ons grote wagenpark en divers assortiment merken en modellen is er altijd wel een huurauto beschikbaar die voldoet aan uw wensen. U kunt bij Pouw rent Autoverhuur gemakkelijk en snel online een autoverhuiswagen, bestelbus of 9-persoons busje huren.

050 205 2686

Wismarweg 30
9723 HB, Groningen
info@pouwrent.nl

Wist je dat alle leden van HSE Faktor een korting van 10% ontvangen voor het huren van een voertuig bij Pouw Rent Autoverhuur!?

Onze partners