Talent&Pro

Talent&Pro

 

Volg een traineeship in de financiële dienstverlening!

Wist jij dat het bedrijfsleven om jou staat te springen? Met jouw studie-achtergrond ben je van grote waarde voor de uitdagende opdrachten die er liggen binnen de traineeships van Talent&Pro.

Talent&Pro is een snelgroeiend detacheringsbureau in de financiële dienstverlening. We detacheren ruim 800 afgestudeerde hbo’ers en wo’ers bij grote banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als hypotheekadviseur, projectmanager, pensioenspecialist of data-analist bij grote financiële namen zoals ABN AMRO, Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden. Begeleiding van een People Manager en het verder ontwikkelen van vaardigheden en kennis staan in onze traineeships centraal. Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals een skivakantie, gezellige borrels en nog meer uitjes!

Kom kennismaken!
Tijdens een Inhousedag krijg je een kijkje in onze keuken (letterlijk) en komen we graag meer te weten over jouw toekomstdromen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiters via 088 – 170 14 00 of recruitment@talent-pro.com.  

ps. Lees ook eens onze blogs met allerlei ervaringen van collega's en tips & tricks voor jou als starter! Of schrijf je in voor onze Talentpool waarna je op de hoogte gehouden wordt van ontwikkelingen binnen Talent&Pro én de mogelijkheid hebt tot het volgen van trainingen en workshops en het checken van jouw motivatie, cv of LinkedIn profiel.

Website: https://www.talent-pro.com/

Inhousedag (https://www.talent-pro.com/inhousedagen/)

Talentpool (https://www.talent-pro.com/traineeships/inschrijving-talentpool-voor-hbo-wo-studenten/)

 

Onze partners